Zavod Simbioza Genesis išče prostovoljce

Zavod Simbioza Genesis je socialno podjetje, katerega glavna dejavnost je medgeneracijsko sodelovanje. Poznani smo predvsem po uspešnih vseslovenskih akcijah, s katerimi izvajamo e-opismenjevanje starejših ter skrbimo za njihovo zdravo življenje. V preteklih letih smo na področju e-veščin združili že več kot 30.000 Slovenka in Slovencev.

V naših prostorih, v Ljubljani, deluje Medgeneracijski center, kjer našim obiskovalcem starejšim od 55 let brezplačno nudimo udeležbo na različnih delavnicah in tečajih. Naša želja in naš namen je predvsem medgeneracijsko prenašanje znanja in izboljšanje njihovega vsakdanjika.

Naši najbolj obiskani  tečaji so računalniški ( Računalnik moj prijatelj), kjer na treh nivojih (začetni, nadaljevalni in napredni) predajamo računalniško znanje našim udeležencem.

Ob tej priliki vas prosim da nam pomagate pri animaciji vaših kolegov študentov, da se priključijo našem projektu kot prostovoljci.  S tem delom prostovoljcem omogočamo neprecenljive izkušnje dela s starejšo populacijo.

Vsak tečaj ( začetni, nadaljevalni in napredni) je enkrat na teden in traja  2 šolski uri, kar za prostovoljca pomeni c.c.a 50 ur dela v šolskem letu 2017/2018.

S tečaji začnemo 02. oktobra 2017.

 

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 336 311 ali na elektronskem naslovu: goranka.skok@simbioza.eu

Leave a Comment

Your email address will not be published.