PROJEKTANT RAZVIJALEC ZA RAZVOJ ELEKTRONIKE – SW (M/Ž)

Predstavitev podjetja

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želiš skozi izzive rasti skupaj z nami? Družba MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 77.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. S sodelovanjem izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. Z zmanjševanjem porabe goriv in CO2 izpustov pomembno prispevamo k boljši klimi, saj so naši izdelki prisotni že v vsakem drugem vozilu.

Deli strokovno znanje, razvijaj ideje in dosegaj uspehe z odgovornimi dejanji. V MAHLE Letrika d.o.o. na lokaciji Šempeter pri Gorici.

Si pripravljen sprejeti pomembno odgovornost?

  • Razvoj SW za avtomobilske aplikacije, vključno s procesi in orodji
  • Obvladovanje operacijskih sistemov v avtomobilskih elektronikah, predvsem AUTOSAR
  • Razvoj SW za komunikacije in diagnostiko
  • Funkcionalna varnost na nivoju SW
  • Testiranje SW.

Zahteve Prepričaj nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

Prepričaj nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike oz. druga ustrezna tehnična smer
  • Aktivno znanje angleškega jezika
  • Pripravljenost na neprestano izobraževanje in osvajanje novih razvojnih orodij.

Ugodnosti

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem tvojega življenja. Stopaj po poti uspeha. Z nami!

Prijavi se

si.kadri@si.mahle.com

www.jobs.mahle.com